zondag 9 juni 2024 | 15:00 - 18:00

Cabrio Kids Festival: JOY! , Flare, Unity, Duron,

Soesterbergsestraat 140 3768 MD Soest
Categorie
Muziek
Meer info

Na het enorme succes van afgelopen jaar is er ook dit jaar weer een Cabrio Kids Festival! Niet één, niet twee, maar maar liefst vijf artiesten komen optreden voor alle kids uit Soest en omgeving en ze maken er met zijn alleen een fantastische show van.

JOY! De naam zegt het al: vreugde! Dat is ook echt wat deze 3 meiden uitstralen. Aimée, Sana en Gina hebben alle drie al aardig wat ervaring opgebouwd in de showbizz.

Flare In 2023 deden de meiden van Flare ook mee aan het Junior Songfestival van NPO Zapp en bereikten de finale! Hannah en Jikke kenden elkaar al voor de audities. Tijdens de audities ontmoetten ze Robine, waar ze grote vriendinnen mee zijn geworden.

Unity UNITY is De Nederlandse meidengroep van dit moment, niemand minder dan Naomi Traa, Maud Noordam, Jayda Monteiro da Silva en Demi van den Bos zijn de bandleden van UNITY.

Duron De 14-jarige Duron is een enorm muzikale en talentvolle jongen. De geboren zanger kan je kennen van zijn deelname aan het Junior Songfestival.

Luna Sabella Zangeres Luna Sabella won in 2022 op 12-jarige leeftijd het Junior Songfestival met haar liedje ‘La Festa’, waarvan het thema werd ingegeven door haar Italiaanse roots.

Tussen de optredens steelt DJ Thijs Prinsen de show

Delen op