vrijdag 26 april 2024 - zaterdag 27 april 2024

Koningsdag Soest Soesterberg 2024

Diverse locaties
Categorie
Cultuur
Dans
Festival
Kunst
Muziek
Zingen
Meer info

Jaarlijks wordt ook in Soest en Soesterberg de verjaardag van Koning Willem-Alexander uitgebreid gevierd. Dit gebeurt door een samenwerking van vele vereniginge, organisaties en instellingen. Ook rondom 27 april weer een afwisselend programma.

De activiteiten op Koningsdag beginnen al op Koningsnach met een Dance-In bij Artishock en een groot feest in Soesterberg nabij de Banninghal.

Op Koningsdag in Soest staan de volgende meestal al wel vertrouwde activiteitenop het programma: De OranjeVrijmarkt op De Engh, de IVN Fietstocht, een Springconcours bij Nieuw-Eldorado, het Koningslint een fietstocht voor het goede doel met opdrachten voor jong en oud, een Koningsfeest op het Gildeplein, Artishock dat 50 jaar Koningsfeest organiseert met muziek en cultuur op diverse podia, Koningsdagactiviteiten bij de SWOS-ontmoetingscentra Klaarwater en Klarinet, live-muziek bij De Lindenhof en Sabrosa, en als afsluiting een Koningsdrive verzorgd door Bridge Soest in De Rank.

Koningsdag Soesterberg begint met een reveille, en diverse activiteiten zoals straattekenen, kleedjesmarkt, party-time, open podium Soesterbergse muzikanten op Banningstraat en Den Berghplein. Dit allemaal verzorgd door AGAVS Soesterberg.

 

 

Delen op