Wie bedenkt naam voor nieuwe sociaal-cultureel centrum Soesterberg?

Het insturen van de naam kan tot 15 februari 2024.

In april 2023 besloot de gemeenteraad van Soest unaniem te investeren in een nieuw sociaal-cultureel centrum in Soesterberg. Dit nieuwe centrum wordt het ontmoetingscentrum van Soesterberg met activiteiten voor jong en oud. Het centrum wordt gevestigd onder de woningen aan het Den Berghplein. Voor het nieuwe sociaal-cultureel centrum zoeken we een nieuwe naam. We roepen alle inwoners op om te mee denken en een naam in te dienen voor het nieuwe centrum.

Een nieuwe naam insturen kan op twee manieren:
via de website www.sccsoesterberg.nl
of via het invulformulier.  Klik op het formulier, print het uit en stop het in de inleverbox bij de PLUS-supermarkt, bij OC Soesterberg (De Drie Eiken) of bij de bibliotheek, alle drie in Soesterberg.

Van alle ingestuurde namen maken we een top 5. Deze top 5 maken we bekend via verschillende kanalen. Inwoners kunnen vervolgens op hun favoriete naam uit deze top 5 stemmen.

Binnen het nieuwe sociaal-cultureel centrum in Soesterberg gaan vier stichtingen samenwerken: KunstenHuis Idea, Stichting Balans, SWOS en De Linde. Alles komt straks onder één dak: activiteiten, cursussen en lezingen voor jong tot oud, een plek waar je kunt ontspannen, werken en elkaar kunt ontmoeten. Op de website sccsoesterberg.nl is meer informatie en achtergrond te vinden.

De planning is om in de zomer van 2024 open te gaan.