Voor CultuurinSoest is een aantal mensen bezig. Naast de cultuurconsulent en een medewerker communicatie, is er een aantal vrijwilligers bij betrokken om alle werkzaamheden gedaan te krijgen. Maak hier kennis met het CultuurinSoest team.

Angélique ondersteunt bij het vullen van de uitagenda en de nieuwe website. Ook maakt zij leuke filmpjes voor FB.

Hans houdt dagelijks fb en instagram bij. Als hij je kent volgt hij je. Als we op atelier bezoek gaan, is hij diegene die het filmpje maakt. Hij ondersteunt de cultuurconsulent bij projecten.

Hugo is de vaste medewerker communicatie voor CultuurinSoest. Hij verzorgt zowel de online agenda als de papieren versie. Als jij hier gebruik van maakt dan heb je vast al contact met hem gehad.

Marga houdt op onze locatie het fysieke punt met alle flyers bij. Daarnaast is ze maandelijks betrokken bij de verspreiding van de papieren agenda.

Michael brengt op zijn scooter de papieren agenda naar de vele ophangpunten in Soest en tegenwoordig ook in Baarn. Ook hij doet dit maandelijks.

Anita is de cultuurconsulent van Soest en Soesterberg. Zij is ontzettend blij met deze groep mensen die al zo lang betrokken zijn bij CultuurinSoest.
Op de pagina CultuurinSoest staat waar de consulent bij betrokken is.