zaterdag 29 juni 2024 | 20:30 - 22:00

Rolf Sanchez

Soesterbergsestraat 140 3768 MD Soest
Categorie
Muziek
Meer info

Een zwoele zomeravond met Latijns Amerikaanse klanken in ons theater! Rolf Sanchez, King of Dutch Latin genoemd en natuurlijk ook bekend van zijn laatste grote hit Más Más Más brengt Cabrio vanavond in een bijzondere sfeer.

Naast zijn succes in Nederland is hij het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. Niet minder dan twee diamanten platen voor zijn nummer 1-hits in de US Billboard Tropical Airplay chart, twee nominaties voor de gerenommeerde prijzen Premios Juventud (beste nieuwkomer) en Premio Lo Nuestro (beste act) en vele uitverkochte shows in Latijns-Amerika zijn het bewijs: Rolf Sanchez heeft alle kwaliteiten van een wereldwijd succesvolle popartiest!

Rolf Sanchez is een authentiek muziekfenomeen dat zijn publiek omverblaast met zijn hoogwaardige vocale kunsten en erin slaagt om iedereen te laten dansen als een echte latino of latina. Wie een optreden van Rolf Sanchez bijwoont, kan rekenen op, zoals hij dat zelf graag zegt, ‘een rollercoaster vol emotie’!

Delen op