zaterdag 7 oktober 2023 - donderdag 2 november 2023

Expositie Hil Medema

Artishock Soest, Steenhoffstraat 46a
Categorie
Kunst
Meer info

In oktober zijn in Artishock schilderijen te zien van Hil Medema uit Soest. Zij heeft eerder op verschillende plaatsen in Soest geëxposeerd. In Artishock exposeert zij nu zowel oud als recent werk.

Van 7 oktober tot en met 2 november zijn in Artishock schilderijen te zien van Hil Medema uit Soest. De expositie wordt feestelijk geopend op zaterdag 7 oktober a.s. om 20:00 uur. 

De kleuren van haar schilderijen zijn vaak krachtig, zoals ultramarijn en diep rood. Ook gebruikt zij soms materialen zoals kattengrit, hetgeen de doeken een interessant reliëf geeft. “Ik begin met de achtergrond en afhankelijk van mijn stemming en het toeval begint het werk zich daarna bijna zelf te vormen. Ik heb geen vooropgezet plan, ik zie wel wat er uit komt”. 

Hil laat zien dat zelfs ondanks serieuze fysieke beperkingen kunst een mens weer positieve energie kan geven. Met haar man Hans de Goede, die beeldhouwer is, vormt Hil een creatief echtpaar.

De toegang tot deze expositie is gratis. Openingstijden expositie: maandag- en woensdagavond 19:15-20:00 en op afspraak via tel. 06-25586354

Delen op